Fasole pastai cu usturoi la cuptor

Print pagePDF pageEmail page

IMG_8377

Ingrediente:

1 kg fasole pastai (galbena/verde)

3-4 catei de usturoi (sau mai multi dc va place)

1 lingura vegeta

1/2 ceasca ulei (de masline preferabil)

 

Si cum v-am promis ca o sa va propun cat mai multe retete simple si rapide, pe cat de simple, pe atat de bune si in plus si cu putine calorii!

Asadar, pe langa pieptul de pui cu rosii, am facut aceasta fasole cu usturoi care mie imi place foarte mult!

Este atat de usor de facut incat nici nu veti sti cand ati pregatit-o! pentru mine retele cele mai usoare sunt cele care se coc in cuptor, doar le pregatesti si le pui in cuptor si gata! fara mestecare in mancare, fara stat in picioare si fara mizerie! 🙂

Eu am folosit fasole congelata, daca aveti proaspata va dura mai mult pana o curatati!

Am spalat fasolea (care continea si niste baby carrots) si am asezat-o intr-un vas de yena, am frecat-o cu o lingura de vegeta si cu ulei de masline (cca 1/2 ceasca), apoi am taiat 3-4 catei de usturoi si i-am amestecat in fasole.

Am acoperit-o cu foaie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pana cand s-a inmuiat (45 de minute).

Este nemaipomenit de dulce si de aromata de la usturoi, si in loc sa o calim, cum se face fasolea cu usturoi de vara, am facut-o simplu si repede la cuptor.

Pofta buna! Sper sa va placa!

IMG_8375


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Fasole pastai cu usturoi la cuptor

  1. felicia
    March 3, 2013 at 4:50 pm

    O MANCARE PTR. ORICINE, CALORII PUTINE SI GUST GROZAV !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human! *