Salata asortata de primavara

Print pagePDF pageEmail page

IMG_0453

O salata foarte delicioasa, hranitoare, numai buna cand vrem ceva rapid si cu ce avem prin casa…Va invit sa va delectati!

Ingrediente: pentru 3 portii

o salata verde

2 cartofi

1 conserva fasole galbena (250 gr)

marar

o ceapa rosie (medie)

4 oua

rosii cherry

Sos vinaigrette:

2 catei usturoi pisati

2 linguri mustar Dijon

2 linguri otet

4 linguri ulei de masline

sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Fierbem cartofii in coaja, ii lasam sa se raceasca putin apoi ii curatam si-i taiem cubulete.

Spalam salata verde si o punem taiata intr-un bol impreuna cu ouale fierte, ceapa rosie taiata subtire, mararul, fasolea galbena si rosiile.

Pentru sosul vinaigrette pisam usturoiul si il punem intr-un borcanel impreuna cu mustarul, otetul, uleiul de masline, sarea si piperul. Agitam bine si servim peste salata.

Aceasta salata este o varianta a salatei Nicoise, dar fara ton si masline, pentru ca nu am avut, am servit-o in acest mod, dar daca aveti, se va numi Nicoise!

Este buna chiar si pentru masa de pranz, sanatoasa si gustoasa!

Pofta buna!

IMG_0460

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human! *