Tarta cu branza si mazare

Print pagePDF pageEmail page

IMG_4882

 

Ingrediente:

O foaie aluat frantuzesc (foietaj)

100 gr smantana

250 -300 gr mazare, congelata sau la conserva

200 gr telemea sarata

2 oua

2 linguri amidon alimentar (sau 3 faina)

piper

oregano sau marar pt ornat

rosii cherry

mozarella  150 gr

 

Preparare: 15 min

Coacere: 20-30 min

 

  • Se dezgheata foietajul cu 1 – 2 ore inainte.  Se aseaza intr-o forma de tarta sau vas de yena. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
  • Se rade branza, se amesteca cu smantana,  ouale,  piperul si amidonul iar la sfarsit se adauga mazarea.
  • Se toarna in forma de tarta iar pe deasupra se presara mozzarella si se orneaza cu jumatati de rosii cherry.
  • Se baga la cuptor 20 – 30 de minute si se scoate cand se rumeneste.
  • Se orneaza cu marar sau oregano si se serveste calda sau rece.

IMG_4877

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human! *