Copanele cu bacon

Print pagePDF pageEmail page

IMG_4685De obicei nu cumpar bacon (sunculita impanata si afumata) deoarece imi place prea mult ca sa nu-l mananc πŸ˜€ asa ca am facut un sacrificiu si am cumparat un pachetel, ca de, o data la 1 an am si eu voie sa mananc asa ceva πŸ™‚ si, ce sa fac eu cu el? ceva mai sofisticat am zis, nu oua in tigaie cu bacon, ca d-astea stie sa faca toata lumea, nu ca nu ar sti sa faca si copanele cu bacon, dar hai, am zis ca poate ar fi o idee pentru o masa mai festiva sau daca va plisctisiti de carnea fada de pui, puteti sa o imbogatiti cu feliute de bacon, ca tare bune sunt!

Ingrediente:

12 copanele

1 pachetel de bacon sau 12 bucati lungi

piper

cimbru

sare

Mod de preparare:

Simplu ca buna ziua nu?

Spalam copanele cu apa rece (neaparat)! Asezonam copanele cu sare, piper si cimbru si apoi rulam fiecare copanel in bacon si le asezam soldateste intr-o tava unsa cu ulei.

Preincalzim cuptorul la 175ΒΊC si le coacem aprox. 40 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Le servim calde alaturi de o garnitura de legume si neaparat o salata mare πŸ™‚ sau le putem prezenta pe masa de Revelion sau alta ocazie speciala.

Pofta buna!

IMG_4689


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Copanele cu bacon

  1. December 19, 2013 at 11:46 am

    Foarte bine arata copanelele “imbracate” cu bacon !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human! *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.