De obicei nu cumpar bacon (sunculita impanata si afumata) deoarece imi place prea mult ca sa nu-l mananc π asa ca am facut un sacrificiu si am cumparat un pachetel, ca de, o data la 1 an am si eu voie sa mananc asa ceva π si, ce sa fac eu cu el? ceva mai sofisticat am zis, nu oua in tigaie cu bacon, ca d-astea stie sa faca toata lumea, nu ca nu ar sti sa faca si copanele cu bacon, dar hai, am zis ca poate ar fi o idee pentru o masa mai festiva sau daca va plisctisiti de carnea fada de pui, puteti sa o imbogatiti cu feliute de bacon, ca tare bune sunt!
Ingrediente:
12 copanele
1 pachetel de bacon sau 12 bucati lungi
piper
cimbru
sare
Mod de preparare:
Simplu ca buna ziua nu?
Spalam copanele cu apa rece (neaparat)! Asezonam copanele cu sare, piper si cimbru si apoi rulam fiecare copanel in bacon si le asezam soldateste intr-o tava unsa cu ulei.
Preincalzim cuptorul la 175ΒΊC si le coacem aprox. 40 de minute pana cand se rumenesc frumos.
Le servim calde alaturi de o garnitura de legume si neaparat o salata mare π sau le putem prezenta pe masa de Revelion sau alta ocazie speciala.
Pofta buna!
Foarte bine arata copanelele “imbracate” cu bacon !